Testimonials

Bedankt voor je inwijdingen

“Bedankt voor je inwijdingen in Reiki! Ik vond het een hele mooie en fijne dag. Helemaal leuk dat ik mijn relaxte gevoel dat ik na de inwijdingen had ook terug kan zien op mijn smartwatch: rondom de inwijdingen laat de grafiek zien dat mijn body batterij wordt opgeladen! Dank je wel!”

Heleen

Rust, ontspanning en vertrouwen

“Bij Selma ben je in hele goede handen. Ze weet precies de kern te raken. Ze voelt en weet intuïtief wat goed is op dat moment. Haar liefdevolle en krachtige bedding geven rust, ontspanning en vertrouwen!”

Kika Kok

Ontspannen en oppeppend

“Als ik tijd heb begin ik de dag steevast met een half uurtje yoga. Zo blijf ik lekker soepel. Selma’s yoga werkt heel ontspannend, maar tegelijkertijd peppen haar oefeningen mij lekker op.”

Silvie

Duwtje in de rug – herstel covid

“Alsof ik een duwtje in de rug heb gekregen voor herstel: plots werd het warm en ging het stromen. Ik haalde diep adem en voelde geen pijn! Bijzonder wat je voelt en beschrijft, ik voel grote herkenning. Het voelt als een emotionele bevrijding die heeft plaatsgevonden.. Mijn grote dank!”

Monique van de Ven

Enthousiast en zeer deskundig

“Selma is een goede, enthousiaste en zeer deskundige yogalerares. Ze is rustig en kan de oefeningen zeer goed uitleggen en begeleiden. Ik doe de online-yogalessen bij Selma nu bijna 2 jaar. Onvoorstelbaar hoeveel variatie zij iedere week weer aanbrengt in haar lessen. Ik kijk er iedere week weer naar uit om te mogen starten met een nieuwe les, zeer aan te raden!”

Trudy Talmor

Aanvaarding door discipline

“God grant me the serenity to accept the things I cannot change.”

“Deze wijsheid daalt niet in mij neer. Het is een discipline, iets waar ik hard aan moet werken. ’s Ochtends yoga met Selma biedt mij hierin een soort gids.”

Sandra Niessen

Begrip, acceptatie en oprechtheid

“Een verrassende ontmoeting met Selma: twee totaal verschillende werelden kwamen bij elkaar. Zij gaf mij reiki en ik bemerkte begrip en acceptatie. Hierdoor ervoer ik rust en nieuwsgierigheid: wie is zij, wat doet ze en waarom? Ik ervoer zoveel oprechtheid en dat doet me goed.”

Rick

Deskundige begeleiding

“Selma schotelt je drie keer per week een half uur online lijfvoedsel voor. Je spieren, je zintuigen en je brein worden hierin aangenaam geprikkeld en uitgedaagd.
Ze zorgt voor een goed bereide, deskundig begeleide start van de dag die elke keer anders smaakt. Daarna kun je voldaan en ontspannen verder met je activiteiten.”

Mart Bakker

Rust, toegankelijk en ontspannen

“Selma kwam met haar kampeerbusje aan op ons natuurkampeerterrein en merkte al vrij snel op dat ik veel stress bij mij droeg. Ze bood mij een Reiki sessie aan. Ik had hier geen ervaring mee, maar Selma stelde me gelijk gerust. Ze is toegankelijk, ik voelde me op mijn gemak bij haar. Wat er gebeurde weet ik niet precies, maar het luchtte op in mijn hoofd. In de tijd daarna bleef de stressfactor aanwezig en Selma was er ook niet meer, dus mijn stress kreeg weer de overhand.

Een tijd later kwam ze weer kamperen en vroeg hoe het met me ging. Door de reiki die ze me gaf voelde ik weer verlichting. Ze zei tegen me dat ze me ook op afstand reiki kon geven. Ik ben blij hiervan gebruik te hebben gemaakt, waardoor ik in een voor mij stressvolle situatie dichtbij mijzelf en meer ontspannen kon zijn.”

Martin Overweg, Natuurkampeerterrein De Klashorst

Recente blogs

Nieuwsbrief

Meer weten