Reiki

RUST, BALANS EN ENERGIE

“Energy can not be created or destroyed, it can only be changed from one form to an other”

– A. Einstein

Reiki - Selma Falk - Rust

Rust

Reiki - Selma Falk - Balans

Balans

Reiki - Selma Falk - Inzicht

Energie

Rust, balans en energie

Reiki: universele levensenergie voor rust, balans en energie

Reiki ondersteunt het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Reiki helpt bij burn-out, moeheid, onrust, rouw en verdriet en bij lichamelijke klachten. Reiki geeft rust, balans en energie. Het helpt fysieke en mentale pijn verwerken en zet je met beide voeten vol in je kracht. Je hoeft niet in reiki te geloven, de energie vindt haar weg. Praten mag en hoeft niet tijdens de behandeling.

Reikisessie: op afstand of in de praktijk- alles conform de geldende C- maatregelen

De krachtige energie wordt tijdens een reikisessie via de handen doorgegeven. Dit kan zowel op afstand (via de telefoon) als in de praktijk (in Oosterbeek) plaatsvinden.

Een reikisessie op afstand duurt 30 minuten. We bellen met elkaar, praten kort en daarna ontvang je de helende en ontspannen reikisessie. De sessie kost € 45,-.

De reikisessie in de praktijk duurt 60 minuten en wordt gecombineerd met holistische coaching. Hierbij wordt zowel de klacht als ook de achterliggende oorzaak behandeld.

De reiki coaching kost € 80,- per keer of € 300,- voor 4 sessies.

Zelf Reiki leren geven en ontvangen?

Je doet een reiki cursus omdat je in balans wilt zijn. Met je lichaam en je geest. Met reiki ontvang je een middel waarmee je meer verbonden bent met de universele levenskracht. Dit kan je doelgericht inzetten voor je eigen gezondheid en die van anderen. Reiki brengt je rust, ontspanning en kracht.

Je hoeft geen ervaring of vooropleiding te hebben. Alle reiki cursussen gaan uit van de oorspronkelijke teachings van de Japanse Mikao Usui. Je ontvangt een certificaat na afronding van de cursus.

Reiki I: meer zelfvertrouwen

Reiki I is een ontdekkingsreis. Je zelfvertrouwen groeit omdat je beter leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Hierdoor kan je spanning eerder loslaten.

Reiki I bestaat uit 1 praktijk dag en een terugkom moment. Op de eerste dag ontvang je de vier officiële reiki inwijdingen. Je leert hoe je jezelf en anderen kan behandelen met reiki.

Reiki 2: krachtige intuïtie

Met Reiki 2 wordt jouw reiki kracht 4 keer sterker. Het werkt op emotioneel niveau waardoor je intuïtie en bewustzijn groeit. Er komt meer ruimte voor gevoel waardoor oude pijnen verwerkt en losgelaten kunnen worden.

Op deze dag leer je de reiki symbolen waarmee je jouw reiki sessies meer kracht meegeeft.

Bij Reiki 2 leer je ook het afstandssymbool waarmee je de reiki op afstand kan delen met anderen. Bovendien leer je hoe je ruimtes en andere dingen kan reinigen van negatieve energie.

Investering en planning

Reiki I: € 170,- (2 dagdelen en terugkommoment praktijkopleiding incl. lunch en certificaat)

Reiki II : € 260,- (2 dagdelen en terugkommoment praktijkopleiding incl. lunch en certificaat)

Kijk hier wanneer de volgende cursus is ingepland.

Reiki voor mens en dier

Steeds vaker vragen mensen me hun dier te behandelen met Reiki. Stress, angst en onrust die leiden tot gezondheidsproblemen of ongewenst gedrag zijn zeer goed te behandelen met reiki. Prachtig om te zien hoe het dier mijn handen vaak zelf opzoekt. Neem contact op voor meer informatie.

Reiki voor mens en dier

Dit is wat mensen zeggen over de reiki (afstand) behandeling:

“De Reiki behandelingen op afstand van Selma zijn fijn, ontspannend en geven mij veel energie. Elke keer raakt ze een andere laag aan. Het blijkt in de dagen erna dat het altijd precies is wat ik nodig heb.
Ze begeleidt de sessie heel prettig, liefdevol en rustig. Ze geeft duidelijke uitleg.
Frederique Paardekooper, 49 jaar
”.

“Selma heeft een prachtige reiki kamer, met lekker frisse lucht en perfect aangepast voor Corona-tijd.
Je krijgt een intake, behandeling en na-behandeling. Ik had heel veel aan alle drie onderdelen. Selma is een vondst. Sandra Niessen, 65 jaar

”.

“Wonderlijk hoe dit werkt: minder rugpijn en minder stress. Ook mooi dat het langer doorwerkt. Thanks. Jeroen, 42 jaar”.

BOEK HIER EEN

Reiki sessie

klik hier