Reiki

RUST, BALANS EN ENERGIE

“Energy can not be created or destroyed, it can only be changed from one form to an other”

– A. Einstein

Reiki - Selma Falk - Rust

Rust

Reiki - Selma Falk - Balans

Balans

Reiki - Selma Falk - Inzicht

Energie

Rust, balans en energie

Reiki: universele levensenergie

Reiki ondersteunt het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Reiki helpt bij burn-out, moeheid, onrust, rouw en verdriet en bij lichamelijke klachten. Reiki geeft rust, balans en energie. Het helpt fysieke en mentale pijn verwerken en zet je met beide voeten vol in je kracht. Je hoeft niet in reiki te geloven, de energie vindt haar weg. Praten mag en hoeft niet tijdens de behandeling.

Reikisessie via de telefoon of ‘live’ in de behandelkamer – alles conform de geldende C- maatregelen

De krachtige energie wordt tijdens een reikisessie via de handen doorgegeven. Dit kan zowel op afstand als in de praktijk plaatsvinden.

Een reikisessie op afstand duurt 30 minuten. We bellen met elkaar, praten kort en daarna ontvang je de ontspannen reikisessie. De sessie kost € 45,-.

Ontspanning en kracht met korting:

In de hele maand oktober kan je een reiki sessie op afstand boeken voor maar € 25,-!

Boek snel want vol = vol.

De reikisessie in de praktijk duurt 60 minuten en wordt gecombineerd met holistische coaching. Hierbij wordt er gekeken naar alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. De reiki coaching kost € 80,- per keer of € 300,- voor 4 sessies.

Dit is wat mensen zeggen over de reiki (afstand) behandeling:

“De Reiki behandelingen op afstand van Selma zijn fijn, ontspannend en geven mij veel energie. Elke keer raakt ze een andere laag aan. Het blijkt in de dagen erna dat het altijd precies is wat ik nodig heb.
Ze begeleidt de sessie heel prettig, liefdevol en rustig. Ze geeft duidelijke uitleg.
Frederique Paardekooper, 49 jaar
”.

“Selma heeft een prachtige reiki kamer, met lekker frisse lucht en perfect aangepast voor Corona-tijd.
Je krijgt een intake, behandeling en na-behandeling. Ik had heel veel aan alle drie onderdelen. Selma is een vondst. Sandra Niessen, 65 jaar

”.

“Wonderlijk hoe dit werkt: minder rugpijn en minder stress. Ook mooi dat het langer doorwerkt. Thanks. Jeroen, 42 jaar”.

BOEK HIER EEN

Reiki sessie

klik hier