Reiki

RUST, BALANS EN ENERGIE

Reiki online en in de praktijk

Reiki is energie. Het wordt middels intentie doorgegeven, vaak door de handen. Je kan een sessie ontvangen in de praktijk en online. We verbinden dan via een telefoonlijn, praten kort waarna je in ontspannen houding de reiki helemaal kan ontvangen. Sceptisch? Laat je verbazen en geniet van de helende energie!

Reiki - Selma Falk - Rust

Rust

Reiki - Selma Falk - Balans

Balans

Reiki - Selma Falk - Inzicht

Energie

Rust, ontspanning en vertrouwen

“Bij Selma ben je in hele goede handen. Ze weet precies de kern te raken. [lees meer…]”

Kika Kok

Enthousiast en zeer deskundig

“Selma is een goede, enthousiaste en zeer deskundige yogalerares. [lees meer…]”

Trudy Talmor

Ontspannen en oppeppend

“Als ik tijd heb begin ik de dag steevast met een half uurtje yoga. [lees meer…]”

Sylvie

Pijn, vermoeidheid en stress

Voel je je vaker vermoeid? Heb je last van pijn en stress? Dit zijn uitingen van een onderbroken energiestroom. Je zit ‘niet lekker in je vel’, zoals we dat noemen. Wanneer je reiki ontvangt herstelt de balans zich op zowel fysiek als emotioneel niveau. Hierdoor vermindert je pijn en voel je je weer helemaal opgeladen.

Ontspanning

Voel jij je wel eens gespannen? De reiki ondersteunt je. Het brengt je een ontspannen gevoel waardoor je beter in staat bent in balans te blijven en keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Zo werkt het

Reiki is energie. Het is altijd in en om ons heen. Het betekent letterlijk: zielskracht. Als je in balans bent stroomt de energie vrij en krachtig. Je voelt je gezond en ontspannen.

Online of in de praktijk

Wil je ook ervaren wat reiki voor je doet? Je kan je aanmelden voor een 30 minuten sessie, online of in de praktijk. Hier merk je dat de reiki via handen wordt doorgegeven. Jij hoeft niets te doen en je hoeft er ook niet in te geloven. De energie vindt haar weg en jij voelt je ontspannen en in balans.

Nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Recente blogs

Nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

BOEK HIER EEN

Reiki sessie

klik hier