Reiki

RUST, BALANS EN ENERGIE

Reiki raakt je

Reiki raakt je. Het verbindt je met jezelf. We zijn allemaal een bron van rust, plezier en licht maar soms voelt dat anders. Gevoelens als verdriet en pijn kunnen je gedrag bepalen en je belemmeren om je licht en vrij te voelen en voluit te leven.
Reiki, zielskracht, brengt je weer terug naar jezelf.
 

Zelf leren helen met Reiki? 

Check hier de data en tarieven voor jouw reiki cursus.
 
Behaal de graad in Reiki 1!
Je wordt ingewijd in Reiki 1. Je leert over de achtergrond van reiki en oefent en ervaart hoe het is om te helen met Reiki energie. Na deze cursus kan je jezelf en anderen op fysiek niveau helen met Reiki. En wil je ongetwijfeld door naar Reiki 2!
De cursus duurt anderhalve dag en voor 3 weken geef je jezelf 1 uur reiki per dag. Check hier de cursusdata.
 
Review reiki 1: “Bedankt voor je inwijdingen in Reiki! Ik vond het een hele mooie en fijne dag. Helemaal leuk dat ik mijn relaxte gevoel dat ik na de inwijdingen had ook terug kan zien op mijn smartwatch: rondom de inwijdingen laat de grafiek zien dat mijn body batterij wordt opgeladen! Dank je wel!”
 
Reiki - Selma Falk - Rust

Rust

Reiki - Selma Falk - Balans

Balans

Reiki - Selma Falk - Inzicht

Energie

Bedankt voor je inwijdingen

“Bedankt voor je inwijdingen in Reiki! Ik vond het een hele mooie en fijne dag. [lees meer…]”

Heleen

Rust, ontspanning en vertrouwen

“Bij Selma ben je in hele goede handen. Ze weet precies de kern te raken. [lees meer…]”

Kika Kok

Enthousiast en zeer deskundig

“Selma is een goede, enthousiaste en zeer deskundige yogalerares. [lees meer…]”

Trudy Talmor

Ontspannen en oppeppend

“Als ik tijd heb begin ik de dag steevast met een half uurtje yoga. [lees meer…]”

Sylvie

Pijn, vermoeidheid, stress, burnout:

reiki heelt je

Voel je je vaker vermoeid? Heb je last van pijn en stress of ben je burnout? Dit zijn uitingen van een onderbroken energiestroom.

Te lang leven vanuit je hoofd verstoort de balans met je lichaam en gevoel. Vermoeidheid, ziektes en pijn zijn signalen van deze verstoorde balans. 

Afhankelijk van de fase voel je je moe, lusteloos, depressief en mis je licht, flow en plezier in je bestaan.
 
Wanneer je reiki ontvangt herstelt de balans zich op zowel fysiek als emotioneel niveau. Hierdoor vermindert je pijn en voel je je weer helemaal jezelf.
 
Reiki was voor mij de uitweg van mijn burnout. De zachte energie die me weer liet kennismaken met mezelf, mijn waarden en mijn plezier, heeft me krachtig, gezond en stressvrij gemaakt.
 
Reiki heelt je.

Gezond & stressvrij

Door bewust te zijn van jezelf leef je meer ontspannen en gelukkiger. De reiki ondersteunt je in dit bewustzijn. Het brengt je een ontspannen gevoel waardoor je beter in staat bent in balans te blijven en keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Je verandert niet de golven van het leven maar wel jouw manier van ermee omgaan. Zo leef je gezond en stressvrij in iedere situatie.

Zo werkt het

Reiki is energie. Het is altijd in en om ons heen. Het betekent letterlijk: zielskracht. Als je in balans bent stroomt de energie vrij en krachtig. Je voelt je gezond en ontspannen.

Online of in de praktijk

Wil je ook ervaren wat reiki voor je doet? Je kan je aanmelden voor een 30 minuten sessie online of in de praktijk (60 minuten). Hier merk je dat de reiki via handen wordt doorgegeven. Jij hoeft niets te doen en je hoeft er ook niet in te geloven. De energie vindt haar weg en jij voelt je ontspannen en in balans.

Voor tarieven klik hier.

Dieren

Opgeleid tot reiki master én dierentolk: dieren weten heel helder wat goed voor ze is. Bij ziekte en onrust zoeken ze vaak mijn handen op. Ze geven zelf aan wanneer het voldoende is.

Als dierentolk maak ik telepathisch contact met het dier en luister wat nodig is. Indien gewenst is ondersteuning met reiki energie mogelijk. Dit gebeurt allemaal op afstand.

Voor meer informatie klik hier.

Reiki voor mens en dier

Nieuwsbrief

Recente blogs

Nieuwsbrief

BOEK HIER EEN

Reiki sessie