Reiki

RUST, BALANS EN ENERGIE

Reiki raakt je

Reiki raakt je. Het verbindt je met jezelf. We zijn allemaal een bron van rust, plezier en licht maar soms voelt dat anders. Gevoelens als verdriet en pijn kunnen je gedrag bepalen en je belemmeren om je licht en vrij te voelen en voluit te leven.
Reiki, zielskracht, brengt je weer terug naar jezelf.
Reiki - Selma Falk - Rust

Rust

Reiki - Selma Falk - Balans

Balans

Reiki - Selma Falk - Inzicht

Energie

Rust, ontspanning en vertrouwen

“Bij Selma ben je in hele goede handen. Ze weet precies de kern te raken. [lees meer…]”

Kika Kok

Enthousiast en zeer deskundig

“Selma is een goede, enthousiaste en zeer deskundige yogalerares. [lees meer…]”

Trudy Talmor

Ontspannen en oppeppend

“Als ik tijd heb begin ik de dag steevast met een half uurtje yoga. [lees meer…]”

Sylvie

Pijn, vermoeidheid, stress, burnout:

reiki heelt je

Voel je je vaker vermoeid? Heb je last van pijn en stress of ben je burnout? Dit zijn uitingen van een onderbroken energiestroom.

Te lang leven vanuit je hoofd verstoort de balans met je lichaam en gevoel. Vermoeidheid, ziektes en pijn zijn signalen van deze verstoorde balans. 

Afhankelijk van de fase voel je je moe, lusteloos, depressief en mis je licht, flow en plezier in je bestaan.
 
Wanneer je reiki ontvangt herstelt de balans zich op zowel fysiek als emotioneel niveau. Hierdoor vermindert je pijn en voel je je weer helemaal jezelf.
 
Reiki was voor mij de uitweg van mijn burnout. De zachte energie die me weer liet kennismaken met mezelf, mijn waarden en mijn plezier, heeft me krachtig, gezond en stressvrij gemaakt.
 
Reiki heelt je.

Gezond & stressvrij

Door bewust te zijn van jezelf leef je meer ontspannen en gelukkiger. De reiki ondersteunt je in dit bewustzijn. Het brengt je een ontspannen gevoel waardoor je beter in staat bent in balans te blijven en keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Je verandert niet de golven van het leven maar wel jouw manier van ermee omgaan. Zo leef je gezond en stressvrij in iedere situatie.

Zo werkt het

Reiki is energie. Het is altijd in en om ons heen. Het betekent letterlijk: zielskracht. Als je in balans bent stroomt de energie vrij en krachtig. Je voelt je gezond en ontspannen.

Online of in de praktijk

Wil je ook ervaren wat reiki voor je doet? Je kan je aanmelden voor een 30 minuten sessie online of in de praktijk (60 minuten). Hier merk je dat de reiki via handen wordt doorgegeven. Jij hoeft niets te doen en je hoeft er ook niet in te geloven. De energie vindt haar weg en jij voelt je ontspannen en in balans.

Voor tarieven klik hier.

Reiki bij dieren

Dieren weten heel helder wat goed voor ze is. Bij ziekte en onrust zoeken ze vaak mijn handen op. Ze geven zelf aan wanneer het voldoende is. Het liefst kom ik naar het dier thuis toe maar behandeling op afstand is ook mogelijk.

Voor tarieven klik hier.

Reiki voor mens en dier

Nieuwsbrief

Recente blogs

Nieuwsbrief

BOEK HIER EEN

Reiki sessie

klik hier