Reizend Licht

“Het korte moment waarop alles klopt ten volle beleven: euforie.

– Selma

Online yoga

Reiki on the road

Totalitiy coach

Reizend licht beweegt

Licht delen

De missie van Reizend Licht is zoveel mogelijk licht, positiviteit en energie delen.

Reizend Licht begon als beweging van Selma die rondreist met haar hond Kaat en onderweg (online) yoga, reiki en coaching deelde.

Samenwerking

In 2022 groeide dit initiatief uit tot een samenwerkingsorganisatie die reiki sessies geeft aan mensen die niet naar een praktijk (kunnen) komen of daar niet aan denken.

Verpleeg- en verzorghuizen, veteranen en oorlogsslachtoffers

Op dit moment deelt Reizend Licht met een grote groep vrijwilligers licht in de vorm van reikisessies met bewoners in verpleeg- en verzorghuizen. In de toekomst wordt dit aangevuld met sessies voor veteranen en oorlogsslachtoffers.

Je leest hier meer over Reizend Licht.

Online yoga

Drie ochtenden in de week is er 30 minuten online (Kundalini) yoga. Fluitende vogels, kwakende kikkers en steenkoude vingers: verbinden vanuit het moment naar waar dan ook ter wereld. Je kan online aansluiten of de link later terugkijken.

Reiki

Levenskracht

Reiki is universele levenskracht. Wanneer je reiki ontvangt stroomt je energie vrij en krachtig. De universele reiki energie kan middels handen worden doorgegeven. Op afstand en dichtbij. In de praktijk en op locatie.

Rust, balans en ontspanning

Reiki brengt rust, balans en ontspanning.

Totality coach

Totality coach: gewoon een naam. Om aan te geven dat alles met elkaar samenhangt. En dat de verschillende opleidingen die ik deed me ondersteunen om jou een totaalpakket te bieden: hoofd, hart en lichaam. Alles om jouw bewustzijn te laten groeien en samen het licht te verbinden.

Nieuwsbrief

Recente blogs

Nieuwsbrief

MEER INFO?

neem contact op