De kracht van licht

Deze zomer heb ik zo duidelijk de kracht van licht ervaren. Het licht in verbinden met jezelf, je plezier, je hart en daarbij het licht in verbinden met anderen. Samen zijn, samen lachen en samen delen.

Afscheid

We namen deze zomer afscheid van mijn yogajuf, vriendin en inspiratie bron en deden dat in verbinding: met elkaar zongen we de mantra Akaal en deelden gevoel, herinneringen, tranen en geluk.

Voelen

Gevoel wil gevoeld worden. Deze open deur beitel ik misschien wel boven de ingang van mijn geheel vernieuwde (!) praktijkruimte. Omdat het zo waarachtig is, zo heerlijk om te doen en vooral: zo bevrijdend en verlichtend. Want wanneer je gevoel echt doorvoelt (hou het uit!), erbij blijft, ernaast gaat zitten dan zal het wegebben en komt er ruimte voor licht en herinnering. Her-inner-ing van wat je daadwerkelijk bent: licht.

Reizend Licht Cirkel

Het samen chanten en daarin helen inspireert me tot de Reizend Licht Cirkel. Vanaf nu komen we iedere eerste dinsdag van de maand online samen tussen 20.00 en 21.00 met als doel: delen van licht en energie voor ieder die daar behoefte aan heeft door rouw, verlies, verdriet of ziekte.

Ik zal de cirkel openen met een korte meditatie en ademoefening. Daarna delen we reiki, universele levensenergie.

In de cirkel kan je mensen of jezelf in gedachten meenemen die je wilt ondersteunen in heling.

Het laatste kwartier chanten we Akaal: voor de zielen die zijn overgegaan.

Je bent helemaal vrij mee te doen met dat wat je wilt. Je hoeft geen ervaring met reiki of chanten te hebben.

Ik heet je van harte welkom met open hart te delen in de Reizend Licht Cirkel. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Praktisch
Je meldt je aan en ontvangt een zoomlink voor de eerstvolgende Reizend Licht Cirkel – iedere eerste dinsdag van de maand tussen 20.00 en 21.00 uur.