Werkgevers

GEZOND EN STRESS VRIJ WERKEN

Gezond en stress vrij werken

Drastische verlaging in verzuimcijfers en bovendien tevreden werknemers? Is dat ook jouw wensdroom? En vraag je je wel eens af wat je hier nog in kan doen? Als werkgever en leidinggevende word je uitgedaagd een goed evenwicht te vinden in financiële en fysieke gezondheid. Van medewerkers, bedrijf en jezelf natuurlijk. Dat zijn veel ballen om hoog te houden.

Online yoga

Reiki: helende energie

Coaching

Rust, ontspanning en vertrouwen

“Bij Selma ben je in hele goede handen. Ze weet precies de kern te raken. [lees meer…]”

Kika Kok

Enthousiast en zeer deskundig

“Selma is een goede, enthousiaste en zeer deskundige yogalerares. [lees meer…]”

Trudy Talmor

Ontspannen en oppeppend

“Als ik tijd heb begin ik de dag steevast met een half uurtje yoga. [lees meer…]”

Sylvie

Focus op preventie

‘Voorkomen is beter dan genezen’, oma zei het al. Er zijn legio programma’s en trainingen hierop gericht en nog stijgt bijvoorbeeld in de zorg het verzuimpercentage. Tijd om de methode te veranderen.

Persoonlijke aanpak

Waar te beginnen als je een bedrijf of afdeling runt, je als duizendpoot functioneert met o.a. lange termijn visie plannen, financiële vraagstukken, wet- en regelgeving, brandjes blussen en hierin een totaal overzicht moet houden? Met daarnaast focus en persoonlijke aandacht moet houden op het welzijn van de medewerkers.

Mijn grootsheid zit in mijn kleinschaligheid. Ik maak echt contact. Soms met groepen, soms individueel. Ik vervang geen leidinggevende maar maak het wel lichter. Met focus op inzicht en herkenning in jezelf, je patronen en je werk om daarmee verzuim te voorkomen en balans te ervaren.

Mijn tools zijn yoga, reiki en coaching en mijn talenten mijn communicatieve vaardigheden en een stralende, positieve energie.

99 % tevreden

Mijn doel is 99% van de werknemers tevreden aan het werk. Vanuit aandacht, balans en ondersteuning. Met concrete tools, humor, kennis en inzicht verspreid ik mijn energie. Tevreden werknemers = tevreden omgeving = beter resultaat.

Bekijk cijfers ziekteverzuim

Nieuwsbrief

Recente blogs

Nieuwsbrief

Meer weten