Schrik
Vorige week plaatste ik de meditatie over liefde. En deze week hebben we het over oorlog. Grote golven stormen om ons heen. En hierin proberen wij onze balans te vinden.

Wanhoop
Hoe vind je je balans als je wordt overspoeld door wanhoop, verdriet en schrik? Als je je zorgen maakt, groot of klein, reëel of niet…..

Kracht
Ik deel wat werkt voor mij. In de hoop dat je er iets aan hebt want stormen doet het, dat is duidelijk. Van crisis naar storm, naar zorgen naar erger. Je kan je verbinden met jouw zelf. Jij bent licht. Voorbij je gedachten, emoties, pijn en verdriet, ben jij een lichte bron van liefde en energie. Zweverig? tja…. probeer het gewoon eens. En ontdek wat het met jou doet.

Samen
Kies wat je past: ga hardlopen, mediteren, koud water dippen, koken of nog iets anders. Vind uit wat voor jou werkt om je met jezelf te verbinden. Flow, rust, kracht, kalmte, verbinding, dat zijn de woorden die daarbij passen. Je herkent het vanzelf. En adem dat dan diep in en uit. Realiseer je dat we allemaal samen verbonden zijn. En dat we op die manier een belachelijk groot veld van licht, kracht en liefde kunnen creëren. Denk groot. En denk klein: diegene in de supermarkt of hard rijdende automobilist: we bevinden ons allemaal in dezelfde lichte krachtbron.

Hier vind je een meditatie to remove fear of the future. Gewoon doen. In totaal 15 minuten, met voorbereiding.