‘Ik ging toen diep ademhalen en voelde geen pijn of blokkade bij de inademing!!!! Dat voelde erg bevrijdend, net alsof er een emotionele bevrijding heeft plaats gevonden. Het voelt alsof ik een duwtje in de rug heb gekregen voor herstel. Enorm veel dank!’.

Dit ontvang ik in mijn mailbox nadat ik haar op afstand een reiki behandeling heb gegeven. Ze ligt na een pittige emotionele gebeurtenis nu zelf al een tijdje plat met corona.

Reiki: praktische ondersteuning bij herstel
Reiki (universele levensenergie) ondersteunt het zelfhelende vermogen van het lichaam. Wanneer je in je vinger snijdt groeit het wondje weer dicht. Je lichaam herstelt de balans en reiki helpt daarbij.

Herinner je je nog een volle bus of trein of de rij bij de supermarkt waar iemand te dichtbij je stond? Energie! Of je denkt aan iemand en die belt je een minuut later: reiki! Misschien heb je ideeën over zweverigheid of vragen bij het onbekende: prima. Stel ze gerust en ervaar wat er gebeurt. Het mooie van reiki energie is: je hoeft er niet in te geloven, de energie vindt haar weg. Het is dan ook super praktisch en aards. Reiki geeft je een duwtje in je rug bij het herstel van corona.

Corona
Wanneer je te maken krijgt met het corona virus reageert je lichaam daar op. We snappen nog niet helemaal waarom sommigen heel ziek worden en komen te overlijden terwijl anderen niks merken of een avond hoofdpijn hebben. Duidelijk is dat het (mede) te maken heeft met je immuunsysteem en je zenuwstelsel en dat corona een onbalans in je systeem brengt. Zoals gezegd: ieder lichaam reageert daar anders op.

Een reiki sessie ondersteunt bij het herstel van corona.

Reiki op afstand

En omdat het gaat over het doorgeven van reiki energie, is het ook niet nodig fysiek bij elkaar te zijn. Denk maar weer aan dat telefoontje wat je ‘ineens’ binnenkrijgt terwijl je aan diegene dacht. De ondersteunende energie van reiki is dan ook heel goed op afstand door te geven. En juist bij corona is dat natuurlijk heel goed nieuws.

Nieuwsgierig
Wanneer je een afspraak maakt voor een reiki sessie op afstand plannen we een half uur in. Je stelt je eventuele vragen vooraf. We bellen kort en jij gaat in een ontspannen houding zitten of liggen. We verbinden en ik geef de helende, ondersteunende reiki energie aan je door. We praten daarna kort na.

Interesse: klik hier voor een reiki sessie op afstand.