Particulieren

GEZOND EN STRESSVRIJ LEVEN

Gezond en stressvrij leven

Wat betekent dat voor jou? Kan je je voorstellen dat je tevreden bent met jezelf? Dat je sprankelt met energie en plezier en je op tijd ruimte neemt om te rusten en bij te komen? Dat je zowel fysiek, emotioneel als mentaal in balans bent?
Je bent van harte welkom in mijn praktijk om hiermee aan de slag te gaan. Ik reik je verschillende tools aan en jij kiest welke je passen op weg naar een gezond en stress vrij leven.

Online yoga

Reiki: helende energie

Coaching

Rust, ontspanning en vertrouwen

“Bij Selma ben je in hele goede handen. Ze weet precies de kern te raken. [lees meer…]”

Kika Kok

Enthousiast en zeer deskundig

“Selma is een goede, enthousiaste en zeer deskundige yogalerares. [lees meer…]”

Trudy Talmor

Ontspannen en oppeppend

“Als ik tijd heb begin ik de dag steevast met een half uurtje yoga. [lees meer…]”

Sylvie

Stress

Pijn, vermoeidheid en stress zijn signalen van onbalans. Deze signalen zal je ontvangen zolang deze onbalans voortduurt. Als holistisch therapeut, coach en yoga docent begeleid ik je bewust te worden van jouw systemen die leiden tot onbalans en pijn. Je krijgt verschillende tools om de balans te herstellen.

Opladen

Het traject dat we samen aangaan begint met opladen, herstellen van je energiebalans. Ontspannen met reiki helpt daarbij. Vervolgens ontdek je met coaching jouw patronen: wat geeft energie en waar loop je op leeg?

Balans en energie

Het hele traject richt zich op hervinden van jouw balans en energie. Zodat je je weer krachtig en ontspannen voelt. Je neemt makkelijker je ruimte in en zorgt goed voor jezelf.

Coaching, reiki en online yoga zijn mijn tools. Aanvoelen wat er nodig is en oprechtheid zijn mijn talenten.

Neem je ruimte

Stap 1 in verandering is doen. Alleen jij kan die stap zetten. Ik begeleid je er bij. Wil jij ook gezond en stress vrij leven? Begin met een eerste stap. Meld je aan voor een kennismakingssessie.

 

Nieuwsbrief

Recente blogs

Nieuwsbrief

Meer weten