Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

# reizendlicht is weer op pad. Richting Noord/ Lauwersoog. Ik verspreid licht en energie middels yoga en reiki en doe dit euroneutraal. Dat betekent bijvoorbeeld een kampeerplaats, maaltijd of wat je kan missen in ruil voor een reiki sessie.

Laat me weten als je behoefte hebt aan licht in de vorm van yoga, reiki of coaching. En plek hebt voor een kampeerbusje en hond 😉.

Holistisch coach Falk ondersteunt de horeca euroneutraal

Ondersteunen met licht en energie, dat is wat coach Falk doet vanuit haar praktijk in Oosterbeek. Zij richt zich op balans van hoofd, hart en lichaam. Een burn-out of dip: in het totaalpakket van gesprekken, ademen, yoga en reiki is altijd passende ondersteuning te vinden.

Balans hoofd, hart en lichaam
‘Wanneer er balans is tussen hoofd, hart en lichaam kan je alles aan’, aldus Falk. Als holistisch coach zet ze hiervoor reiki, yoga en coaching in.

Euroneutraal ondersteunen
De crisis met gevolgen voor iedereen, raakt ook de horeca- en evenementenbranche hard. Falk werd geraakt door de gebroken Syrische restauranthouder bij wie ze een reservering voor haar 50ste verjaardag wilde maken en besloot iets te ondernemen: ‘de komende twee maanden ondersteun ik de horeca euroneutraal. Coaching of even ontspannen tegen betaling van wat gemist kan worden: een maaltijd, bon of wat dan ook.
‘Ik noem het euroneutraal ondernemen, stelt Falk. Zoals Joris Linssen rondreist en betaalt met een liedje (ANWB Kampioen sept 2021), zo bied ik dit aan voor de horeca.

Mensen die geen tekort hebben aan het ruilmiddel geld worden uitgenodigd meer dan het gebruikelijke tarief van € 80,- per uur te delen. En zo maken we met elkaar de balans’.

Wil je je aanmelden? www.selmafalk.nl

Deel dit op je favoriete social media!

Titel

Ga naar de bovenkant